Leonidas

Echtwel010 BP College Toptoernooi (D/C)BP College organiseert samen met R.H.V. Leonidas het Echtwel010 BP College Top Toernooi. Hét (opwarm)toernooi waar topteams het tegen elkaar opnemen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met wellicht een BP Topper aanwezig voor de beste tips op een goede voorbereiding (in afwachting van de selectie van de Olympische Spelen). Echtwel een 010 Must Do!

Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het Echtwel010 BP College Top Toernooi zal op zaterdag 21 augustus 2021 plaats vinden bij RHV Leonidas. Een toernooi voor de 1e klasse D-jeugd en de Subtopklasse en Topklasse C-jeugd.

Wat is het programma?
De aanvangstijd is 9:00 uur. Elk team speelt gedurende de dag wedstrijden en krijgt een "top hockey beleving” bij de BP College onderdelen/activiteiten.  In de middag ontvangt elk team een lunch. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de verwachting dat de laatste wedstrijd om 17:00 uur klaar zal zijn. Aansluitend zal het avondeten worden geserveerd en de prijsuitreiking plaats vinden.

Wat gaat het kosten?
De kosten van een team zijn € 295,00. Dit is gebaseerd op 14 spelers/speelsters, 2 begeleiders en 1 scheidsrechter. Bij inschrijving van een extra teamlid wordt er €14,50 (p/p) in rekening gebracht.

Eigen scheidsrechter meenemen?
Ieder team dient een eigen scheidsrechter mee te nemen.

Hoe kun je inschrijven?
Inschrijven kan hier! 

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen. Uiterlijk vrijdag 23 juli 2021 dient het resterende bedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.

Wat doet de toernooicommissie bij over inschrijving?
Bij te veel inschrijvingen werken wij met een wachtlijst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Bij deelname van 36 teams gaat het toernooi door. Indien er minder teams zich hebben ingeschreven, is het mogelijk dat het toernooi niet zal plaatsvinden.

Hoe moet je de betaling voldoen?
De (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MC1, Echtwel010 BP College Toptoernooi, 21 augustus 2021).

Wanneer krijg je de bevestiging?
Wanneer we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons is bijgeschreven, krijg je van ons een bevestiging per mail. Uiterlijk vier dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je van ons het programmaboekje.

Heb je vragen?
Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Hoe zit het met de corona maatregelen?
Gezien de huidige corona maatregelen kan het BP College Echtwel010 Top Toernooi doorgaan. Indien deze status wijzigt zullen wij jullie via deze pagina en/of informatiemail (bij inschrijving) op de hoogte stellen. 

Ben je benieuwd welk teams zich al hebben ingeschreven? Kijk dan hier!