Leonidas

Trimhockey Algemeen

Trimhockey: lekker bewegen voor starters en herintreders
Heb je vroeger hockey gespeeld of altijd al willen doen? Zie je jouw kinderen spelen en denk je; dat moet ik ook kunnen! Moet je wat aan je conditie doen of vind je het gewoon gezellig om met andere te sporten en te borrelen, dan is trimhockey wellicht is voor jou! Het Trimhockey gemengd team bestaat uit dames en heren en is meer vrijblijvend dan gewoon hockey maar zeker zo gezellig.

Voor iedereen

Trimhockey is geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit een hockeystick heb vastgehouden. Leeftijd en ervaring is onbelangrijk. Wie geïnteresseerd is, is van harte welkom om te komen kijken of om eens mee te trainen.

De huidige groepen trimhockeyers is een mix van verschillende mensen. Er zijn ouders van hockeyende kinderen die ook enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen. Er zijn oud-spelers die in het weekend niet meer willen of kunnen spelen. Er zijn veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. Er zijn mensen die altijd een andere sport gespeeld hebben en het gewoon wel eens willen proberen. Maar ook twintigers en dertigers die tijdelijk meespelen totdat ze bij een vast seniorenteam worden ingedeeld of zeker weten dat dit hun sport is.

Geïnteresseerd?
Kom dan Trim-hockeyen bij Leonidas! De doelgroep bestaat uit spelers die ouder dan 18 jaar zijn, mannen en vrouwen. Je kan op maandagavond om 19.30 tot 20.45 trainen en van 20.45 tot 22.00 uur. Starters trainen veelal in het eerste tijdsblok. Locatie: RHV Leonidas. Na 2 of 3 x meedoen besluit je of je trimhockey-lid wordt. Een hockeystick kan je lenen; trek sportkleding, sportschoenen en scheenbeschermers aan, en loop even langs de sportzaak voor een gebitsbeschermer; een "bitje". Je zult merken dat je al snel kunt meedoen met de training van de rest en na elke training spelen we onderling een wedstrijd waarna we voldaan met de 3e helft mogen starten. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dat kan via Thijs Campagne, [email protected], of door je in te schrijven met het inschrijfformulier

Wedstrijden
Leonidas Trimhockey doet ook mee aan de Rijnmond competitie. Om de 2 à 3 weken (vanaf eind september tot einde mei) is er de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden in de regio.  Meedoen met de wedstrijden is net als de training: vrijwillig. Wel hopen we dat een ieder regelmatig komt want we doen het ook voor de gezelligheid. Daarnaast doen we ca. 2x per jaar mee aan een groot toernooi in het land (de hele dag wedstrijden en in de avond disco).