Leonidas

Senioren Algemeen

Senioren: 18 jaar en ouder
Als je 18 jaar of ouder bent en je wilt hockeyen, dan ben je bij Leonidas van harte welkom! Leonidas heeft een fantastische senioren en veteranen sectie met veel mogelijkheden waar iedere speler zich heel snel thuis voelt. Speel je al heel je leven of begin je pas net? Met meer dan 70 senioren en veteranen teams in de overgangsklasse tot en met reserve 5e klasse, biedt Leonidas iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau met veel plezier te hockeyen! En heb je de ambitie om zo hoog mogelijk te hockeyen? Laat het ons dan direct vanaf het begin weten ([email protected]), zodat je bij het juiste selectieteam kan worden ingedeeld.

Veteranen: Als je wat ouder bent (dames 30+ en heren 35+) en liever met meer leeftijdsgenoten speelt dan kan je bij Leonidas altijd in een van de gezellige veteranen of veterinnen teams terecht! Dit kan ook middels een duo-lidmaatschap. Wil je meer weten? Laat ons dit weten ([email protected]) en we brengen je met aanvoerders van de teams in contact.

Duo-Lidmaatschap voor Veteranen: Met het Duo-lidmaatschap is het voor twee leden mogelijk om samen als één volwaardig lid in een veteranen competitieteam te spelen. Zo kunnen jij en een vriend(in) blijven hockeyen, ook als je iets minder vaak aanwezig kunt zijn tijdens de weekenden, z√≥nder de volledige contributie te moeten betalen! Wel zitten hier enkele voorwaarden aan vast. Bekijk alle voorwaarden op deze pagina.

Sevens by Leo: Sevens is perfect voor hockeyers die wél willen blijven spelen, maar meer vrije tijd in het weekend willen. Sevens by Leo is een 7 vs. 7 competitie op de vrijdagavond, waarbij je (om de week) op een half veld wedstrijden van 30 minuten speelt. Uiteraard met afloop een gezellige borrel, BBQ of andere activiteit. Klinkt dit als muziek in je oren? Mail dan naar [email protected] voor meer informatie!

Trimhockey: Heb je vroeger hockey gespeeld of altijd al willen doen? Zie je jouw kinderen spelen en denk je; dat moet ik ook kunnen! Moet je wat aan je conditie doen of vind je het gewoon gezellig om met andere te sporten en te borrelen, dan is trimhockey wellicht is voor jou! Het Trimhockey gemengd team bestaat uit dames en heren en is meer vrijblijvend dan gewoon hockey maar zeker zo gezellig. Zie voor meer elders op de site of mail naar [email protected]

Gezelligheid: En welk niveau je ook bij Leonidas speelt, gezelligheid verliezen we bij Leonidas nooit uit het oog! Leonidas staat niet voor niks bekend om de mooiste en gezelligste The Dansants van heel Rotterdam en omstreken! Het dak van ons mooie clubhuis gaat er 5 tot 6 maal per seizoen helemaal vanaf met leuke DJ's en altijd genoeg te eten en te drinken!

Vragen: Heb je vragen over hockeyen in een senioren- of veteranenteam of wil je gewoon meer weten over senioren of veteranen en veterinnen bij Leonidas? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: [email protected]

Wil je je ambitie testen en zo hoog mogelijk hockeyen? Neem dan contact op via: [email protected]

Lid worden? Wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier in.