Leonidas

De Hockeyschool


De Hockeyschool is een speelse kennismaking met hockey én met Leonidas. 
Kinderen tussen 4 en 12 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met hockey starten in de Hockeyschool.

De Hockeyschool zijn 5 trainingen op de zaterdagochtend voor kinderen van 4 tot 12 jaar (peildatum 1 oktober) 
Twee keer per jaar start er een hockeyschool: in september en in maart/april. Na deze vijf weken beslis je of je kind lid wilt worden van Leonidas.

De tijden van de Hockeyschool zijn als volgt:
  • Kinderen van 6 - 12 jaar trainen op zaterdagochtend van 8:50u tot 10:00u;
  • Kinderen van 4 en 5 jaar trainen op zaterdagochtend van 10:15u tot 11:05u.
De kosten voor deelname aan de Hockeyschool zijn 30,00 euro. Besluit je om je kind lid te laten worden dan krijg je 30,00 euro korting op de contributie/het inschrijfgeld.

Het is zo eenvoudig als gewoon sportkleding aantrekken en komen hockeyen! Als je geen stick hebt dan kun je deze tijdens de Hockeyschool bij ons lenen. Een mondbeschermer is verplicht en kun je o.a. kopen bij De Hockeywinkel, in de clubwinkel of bij de bar.

Het is onze visie dat ieder kind bij onze vereniging met veel plezier kan leren hockeyen in het team waarin hij/zij het meest tot zijn/haar recht komt. Plezier in het hockeyspel, plezier om samen te spelen in een team en iedere keer (individueel) een beetje beter te worden dat zijn de 3 pijlers van de Jongste Jeugd. Daarnaast leren zij natuurlijk ook de basisbeginselen van hockey, zowel technisch als tactisch.

Na de hockeyschool kun je doorstromen naar de verschillende categorieën van de Jongste Jeugd of D-Jeugd. Bij de teamindeling hanteren we de officiële leeftijdscategorieën van de KNHB met als peildatum 1 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Data hockeyschool in 2022
Er wordt getraind op 12/19/26 maart en 2/9 april. Aanmelden voor de hockeyschool kan door hier het inschrijfformulier in te vullen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].