Leonidas

Jeugd Algemeen


Bij de ABCD-jeugd (10 t/m 17 jaar) stroom je als je nog nooit hebt gehockeyd in via een trainingslidmaatschap. Dat kan blijvend in je behoefte voorzien, maar zodra je dat wilt en 'klaar bent' voor wedstrijden èn er plek vrij is in een team word je daarin ingedeeld. Dat kan in de loop van het eerste seizoen al het geval zijn.

Spelers met hockey ervaring die mogelijk in aanmerking komen voor een opleiding- of selectieteam worden uitgenodigd om in het voorjaar één of meer keer mee te komen trainen.

Hand in hand: Sportiviteit & gezelligheid.
De jeugd van Leonidas is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er zijn 36 jeugdteams. Gezelligheid en plezier in het spel zijn het allerbelangrijkste. Naast trainingen en wedstrijden zijn er toernooien, teamuitjes, hockeyfeesten en clinics.
Het niveau waarop de teams spelen wordt steeds hoger. Mede dankzij de professionele staf, trainers, vrijwilligers en betrokkenheid van ouders en spelers. Binnen een sociaal-veilige omgeving biedt Leonidas al haar jeugdleden een mooie hockeycarrière!

Teams
Er zijn 4 leeftijdslijnen: A t/m D. Elke lijn heeft een eigen lijncoördinator. A1, B1, C1 en D1 zijn selectieteams en zij trainen 3x per week. Alle overige teams trainen in principe 2x per week. MC2en MD2 zijn opleidingsteams. Op zaterdag spelen de teams competitie.
Voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking is er op zaterdag ook LG/G-hockey. Zie op de site de tab G/LG-hockey.

Leonidas verbindt leden en teams van verschillende leeftijden met elkaar:
  • Het Jeugdbestuur organiseert elk jaar hockeyfeesten voor de verschillende leeftijdsgroepen. 
  • De toernooicommissie organiseert de bekende jeugd Bron Luijke toernooien.
  • Elk voorjaar is er een super gezellig familietoernooi. 
  • Dames 1 en Heren 1 en de oudste jeugd fluiten wedstrijden van de jongere jeugd en geven trainingen. 
  • De spelers van Dames 1 en Heren 1 organiseren clinics voor de C en D jeugd en zijn speciaal betrokken bij een jeugdteam (en dit jaar zijn de spelers van de C1 ballenjongens/meisjes bij Heren 1 en Dames 1)  

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].

Lid worden van Leonidas? Vul dan het inschrijfformulier in.