Leonidas

Club Tenue

Afspraken/regels omtrent tenue, shirtsponsoring en bedrukking
Omdat Leonidas streeft naar een uniforme uitstraling en de contractuele afspraken met haar exclusieve leverancier (De Hockeywinkel) en sponsoren moet en wil nakomen volgt hieronder een overzicht van de afspraken zoals deze binnen Leonidas gelden m.b.t. het tenue en de shirtsponsoring.

Tenue
Alle spelende leden zijn verplicht tijdens competitiewedstrijden het volgende officiële tenue te dragen:

Jongens/Heren
- Wit Leonidas shirt met blauwe schouders en bij de jeugd ABN AMRO vermelding op de borst,
- Blauw Leonidas broekje met witte bies.
- Witte Leonidas kousen.

Meisjes/Dames
- Wit Leonidas shirt met blauwe schouders en bij de jeugd ABN AMRO vermelding op de borst.
- Blauw Leonidas rokje.
- Witte Leonidas kousen.

UIT-wedstrijden (dit geldt voor alle Leonidas teams):

Indien bij UIT-wedstrijden het UIT-tenue verlangd wordt moet het witte Leonidas shirt vervangen worden door een afwijkend shirt, bij voorkeur het rode Leonidas shirt dat De Hockeywinkel verkoopt. Niet verplicht maar wel gebruikelijk is dat teams bij die gelegenheden ook spelen met rode Leonidas kousen. Let op: dit dient dan collectief per team te gebeuren.

De Leonidas tenues zijn te koop in De Hockeywinkel in Barendrecht (open op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en op zaterdag). Tijdens het hockeyseizoen kunnen ze ook aangeschaft worden in de Leonidas clubshop in het clubhuis van Leonidas.

 

De openingstijden van de Leonidas clubshop variëren. (Houd de site in de gaten voor actuele openingstijden). Onder het voorbehoud dat het clubhuis na de corona maatregelen weer normaal open mag zal de Leonidas clubshop tijdens de veldcompetitie geopend zijn op zaterdag (09.00-15.00 uur) en zondag (10.00-15.00 uur). Op woensdag en vrijdag is de shop geopend tussen 16.00-18.00 uur.

 

Ook online kan de clubkleding van Leonidas worden aangeschaft via de speciaal hiervoor ingerichte clubshop van Hockeygear.eu. Deze is te vinden via deze link.Spelers van Leonidas die bij competitiewedstrijden niet in het officiële tenue spelen kunnen door het bestuur worden aangesproken met het verzoek om de volgende wedstrijd wel in de correcte outfit te verschijnen. Indien hieraan geen gehoor gegeven wordt, kunnen voor betreffende spelers wedstrijduitsluiting(en) het gevolg zijn.

Leonidas teams die als collectief, om wat voor reden dan ook, in een ander tenue spelen dan het officiële tenue, lopen het risico op een boete die kan oplopen tot 1.000,00 euro per team per seizoen.


Regels voor shirtsponsoring

Elke shirtsponsor van (jongste) jeugdteams is verplicht om €250,00 te doneren aan de club. Als de sponsor daar prijs op stelt leveren we als tegenprestatie een uiting op het LED-scherm. Graag hiervoor contact opnemen met de verenigingsmanager Jorien Gast, [email protected]

De (jongste)jeugdcommissie bemoeit zich niet actief met werving van shirtsponsoring per team, maar bewaakt wel de belangen van hoofdsponsor ABN.AMRO. Deze heeft de garantie dat zij niet zal worden beconcurreerd op Leonidas shirts. Dit houdt in:

1. Jeugd THUIS-shirts worden standaard geleverd met ABN AMRO logo op de borst. Op de rug en op de mouw mogen andere sponsors staan, mits niet concurrerend met ABN AMRO Op de buik mag geen andere sponsoruiting dan ABN AMRO.

2. De gehele jeugd draagt tijdens alle wedstrijden waarin de THUIS-shirts worden gedragen alleen die met ABN AMRO op de borst.

Bedrukking
Het Leonidas-logo is een beschermd handelsmerk. Alleen De Hockeywinkel mag het officiële Leonidas logo op het clubtenue en andere kleding zetten. Alle andere leveranciers die Leonidas-logo's aanbrengen maken inbreuk op het merkenrecht en worden door Leonidas juridisch aangesproken. Bedrukking van rugnummers, namen en sponsoruitingen gebeurt bij De Hockeywinkel op uniforme wijze conform de contractuele verplichtingen van Leonidas.

Eventuele boetes of andere problemen die Leonidas krijgt als gevolg van het niet nakomen van deze afspraak zullen rechtstreeks worden verhaald op het desbetreffende team.

JDH is leverancier clubkleding 

JDH is leverancier van het tenue van Leonidas. Daarnaast worden in samenwerking met De Hockeywinkel bijvoorbeeld ook trainingspakken en hoodies aangeboden. Ook de bedrukking van de kleding met rugnummers, namen en eventuele sponsoruitingen worden door De Hockeywinkel verzorgd. De kleding kan worden (uit)geleverd via onze eigen clubshop. 

Benieuwd naar alle beschikbare teamwear en mogelijkheden op het gebied van (te sponsoren) clubkleding ? Klik 
hier 


Prijzen
Shirt – thuis/uit: €39,95
Short: €39,95
Rokje: €39,95
Kousen – wit/rood: €13,00

Prijzen bedrukking
- Leonidas logo: Standaard op het clubtenue, de JDH trainingsjacks en overige JDH teamwear.  €3,50 per Leonidas logo voor overige artikelen.
- Rugnummer klein: 2,00 euro.
- Rugnummer groot: 4,00 euro.
- Naam (groot): 7,00 euro.

- Naam (klein) of Initialen: 4,00 euro.
- Sponsoruiting: op aanvraag.