Leonidas

Sponsoring

BEREIK 350.000 BEZOEKERS

Leonidas is sinds 2008 de snelst gegroeide club van Nederland. Met een periode van ongekende dynamiek en ontwikkeling heeft Leonidas zich gevormd tot de 2e hockeyclub van Rotterdam en de 9e KNHB-club van Nederland. Leonidas en Schaatsbaan Rotterdam trekken jaarlijks meer dan 150.000 hockeyliefhebbers en 200.000 schaatsliefhebbers. Hiermee behoort het tot de top 5 van best bezochte attracties van Rotterdam (samen met Blijdorp, Plaswijck Park, Euromast en Spido). Leonidas is een aantrekkelijke club voor sponsors en adverteerders en biedt samen met Schaatsbaan Rotterdam aantrekkelijke sponsorproposities. 

Leonidas is een financieel gezonde vereniging, waar de reguliere activiteiten en faciliteiten voor alle leden kostendekkend zijn door de contributies. Onze ambities reiken echter verder. Meer geld betekent meer mogelijkheden voor onze Breedtehockey én voor onze Tophockey - met onze vlaggenschepen Heren 1, Dames 1 en de 1-lijnen van onze jeugdteams. De extra budgetten voor het jeugdbegeleidingsplan en voor de hoogste elftallen moeten komen uit sponsorinkomsten. 

Zie HIER het sponsorportfolio van Leonidas!

CONTACT: GeĆÆnteresseerd om Leonidas te sponsoren? We helpen graag bij het vinden van het juiste concept. Neem contact op met de sponsorcommissie van Leonidas: [email protected] / 010 4111194

 

SHIRTSPONSORING: We hebben diverse vormen van team- en shirtsponsoring van onze top- en breedteteams. We maken graag een voorstel op maat, passend bij uw communicatiedoelstellingen. 

Bij shirtsponsoring is het van belang dat de belangen van onze hoofdsponsor ABN AMRO worden bewaakt - en dat het niet zal worden beconcurreerd op de Leonidas shirts (dit geldt voor alle teams). Dit houdt in:

1. De jeugd-thuis-shirts worden standaard geleverd met ABN AMRO Bank logo op de borst. Op de rug en op de mouw mogen andere sponsors staan, mits niet concurrerend met ABN AMRO Bank. Op de buik mag geen andere sponsoruiting dan ABN AMRO Bank.

2. De gehele jeugd draagt tijdens alle wedstrijden waarin de thuis-shirts worden gedragen altijd het shirt met ABN AMRO op de borst. 


Het staat seniorenteams (behalve Dames 1 en Heren 1) zonder verdere verplichtingen vrij om op de borst sponsoruitingen op de thuisshirts te plaatsen zolang het geen concurrenten van ABN AMRO Bank betreft. Het rode uitshirt mag bij jeugd en senioren vrij worden gesponsord door derden, net als andere kleding (trainingspakken, rokjes, broeken), met inachtneming van het hierboven genoemde concurrentiebeding. Kortom Leonieden: leef je uit en vraag de sponsorcommissie naar de mogelijkheden: [email protected]

 

Er is nog één voorwaarde: Het bestuur behoudt zich het recht voor om in haar ogen onbetamelijke uitingen op het Leonidas-tenue te verbieden. Wie iets 'stouts' van plan is kan het beste vooraf checken bij het bestuur wat zij ervan vindt.

 

BEDRUKKING: Voor bedrukking van onze tenues, werken we samen met De Hockeywinkel. Alleen De Hockeywinkel mag het officiĆ«le Leonidas logo op het clubtenue, trainingspakken en hoodies zetten. Datzelfde geldt voor rugnummers, namen en andere sponsoruitingen. Hiermee zijn wij ervan verzekerd dat alles op uniforme wijze en conform regels plaatsvindt. Eventuele boetes of andere problemen die Leonidas krijgt als gevolg van het niet nakomen van deze afspraak zullen rechtstreeks worden verhaald op het desbetreffende team.